Барса и Байерн ще решат всичко в реванша


.

Барса и Байерн ще решат всичко в реванша

Наглед двубоят между Барселона и Байерн Мюнхен изглежда предрешен поради формата, в която се намират двата отбора. В действителност обаче не е така. Причината се корени в славното минало на баварците, които имат два пъти повече титли в Европа от каталунците и дух, който може да ги измъкне и от най-тежката ситуация.

Барселона е в стихията си и след като видяхме, че Манчестър Юнайтед се задъхва вече каталунците са фаворит номер 1 в Шампионската лига. Няма как да е иначе с оглед играта им. В Примера също нещата се развиват добре за тях като за момента водят с 6 точки пред Реал Мадрид. В последния кръг с гол на Ето’о Барса преодоля Валядолид като гост.

При Байерн нещата са далеч по-странни. Там има само два цвята – черно и бяло. Момчетата на Клинсман или мачкат или биват смачкани. Именно така стана в последния кръг, когато Волфсбург се подигра с Рибери и компания за 5:1. Затова в момента Байерн го е закършил на 4-ата позиция в Бундеслигата. Все пак върхът е само на три точки и като нищо баварците може да са шампион в края. В Шампионската лига обаче Байерн вкара 12 гола за два мача на Спортинг.

Туре Яя и Александър Хлеб са възстановени и могат да играят срещу Байерн. Хосеп Гуардиола каза, че е доволен, че вече може да разчита на най-доброто, с което разполага и то за важните мачове в края на сезона. Все пак Абидал и Милито са аут, но Иниеста и Пуйол също се завръщат на терена.

Защитното дуо Лусио - Ван Буйтен ще липсва на гостите срещу най-силното нападение в Европа. Демикелис обаче е на линия. Клозе е с контузия от нападателите, но поне Боровски и Тони са възстановени напълно.

Двата тима играят офанзивен стил и вкарват много голове. Това са двете най-резултатни нападения в турнира до този момент. Гостите имат доста проблеми преди най-тежкия си мач за сезона, но тези на-силни когато са притиснато до стената. При всички случай резултатът ще е такъв, че всичко ще се реши в реванша.

Вероятни състави:

Барселона: Валдес, Алвеш, Пике, Маркес, Пуйол, Шави, Туре, Иниеста, Меси, Ето’о, Анри

Байерн Мюнхен: Ренсинг, Одо, Демикелис, Брено, Лам, Швайнщайгер, Ван Бомел, Зе Роберто, Рибери, Тони, Подолски

Последни 6 мача:

Барселона: ПППППР
Байерн: ЗППППР

Прогноза – 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267