Паоло Роси: Роналдо разочарова


Н. Гавазов

Паоло Роси: Роналдо разочарова

Легендарният италиански футболист Паоло Роси не остана безучастен към снощния полуфинален двубой от Шампионската лига между Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, в който немският гранд постигна минимална победа с 2:1 над своя съперник. Според световният шампион от 1982 година, Роналдо и Бензема са били едни от най-слабите на терена и са разочаровали с представянето си.

„Най-голямо разочарование в мен предизвика представянето на Бензема и Роналдо. Те могат да направят повече, но дори не се постараха да го постигнат. След този мач в мен се създава впечатлението, че Барселона превъзхожда останалите участници в турнира. Що се отнася до реванша, недейте да си мислите, че ще е лесен двубоя, тъй като в през уикенда ще се състои „Ел Класико", а то ще изцеди силите на Реал", заяви Роси в своя коментар за RAI.

„Кой беше най-добър от Байерн? Аз бих казал, че това е Лам. От неговите действия винаги произтичаше някаква опасност. Хареса ми играта на Кроос. Байерн превъзхождаше изцяло Реал в средата на терена", допълни легендарният футболист.

 

  Сподели
74