Хайнкес: Поздравявам момчетата за добрата им игра


Н. Гавазов

Хайнкес: Поздравявам момчетата за добрата им игра

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес бе извън себе си от щастие след края на срещата с Реал Мадрид тази вечер. Както е известно, немският гранд победи с 2:1 лидера в Примера дивисион, в първи полуфинален мач от Шампионската лига. Щастливият наставник заяви, че отборът му изцяло е контролирал хода на двубоя и заслужено се е наложил над своя съперник.

„Победата е напълно заслужена. През първите 15 минути Реал Мадрид игра по-добре, но скоро след това ние вкарахме гол и установихме пълен контрол върху мача", заяви Хайнкес за Sky.

„Гомес игра много силно не заради това, че той вкара гола, но защото постоянно участваше в отборната игра и свърши огромен по обем работа. А голът в края на мача е награда за него и за целия тим", каза още наставникът на Байерн Мюнхен.

„Преди мача знаехме, че това ще бъде много трудно противоборство на два силни отбора, които редовно играят плейофи в Шампионската лига. Победата над подобен съперник не може да не ни достави радост. Байерн игра много организирано, а футболистите се бориха през всичките 90 минути. Поздравявам своите момчета за отличната игра", допълни Хайнкес.

 

  Сподели
78