Bild: Швайнщайгер титуляр, Мюлер на пейката


Н. Гавазов

Bild: Швайнщайгер титуляр, Мюлер на пейката

Днес през целия ден немските средства за масова информация нищят предстоящата битка между Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Вестник Bild се опита да предскаже стартовия състав на домакините: Бастиан Швайнщайгер ще започне от самото начало мача, а Томас Мюлер отива на пейката.

Според изданието, Швайнщайгер и Луис Густаво ще трябва да обезпечат балансираност на централната зона, а Тони Кроос се очаква да играе като плеймейкър, което означава, че Мюлер ще трябва да започне от пейката. Тази прогноза значително се отличава от мнението на FUTBOL TV, според който в опорната зона ще започнат Густаво и Кроос, а Мюлер също ще бъде титуляр, обезпечавайки по-скоро взаимодействието на оста Рибери - Гомес - Робен. А това означава, че все още не напълно възстановеният Швайнщайгер няма да попадне в стартовия състав и вероятно ще влезе в игра на по-късен етап от мача.

Мюнхенското издание Abendzeitung припомня за работата на Юп Хайнкес в Реал, определяйки сегашният наставник на мюнхенци с епитета „уволненият шампион". През 1998 година Хайнкес спечели с Реал Шампионска лига, но само осем дни по-късно той беше уволнен. Според изданието, сега старши-треньорът на Байерн Мюнхен очаква големия мач и се надява да се възползва от възможността за отмъщение.

 

  Сподели
87