В Испания: Реал е изправен пред по-голям ад, отколкото на Камп Ноу


Н. Гавазов

В Испания: Реал е изправен пред по-голям ад, отколкото на Камп Ноу

Промадридските средства за масова информация изразиха своите опасения от мюнхенци. Спортният ежедневник AS разглежда мача между Байерн и Реал Мадрид тази вечер като „вечната битка в мюнхенския ад" и подчертава богатата атмосфера и история на противопоставянето около двата гранда.

„Главният съюзник на Байерн Мюнхен ще бъде страхът. Баварците знаят, че ние се боим от хора в червено...знаят, с каква досада ние говорихме за звездите на Байерн преди. Тяхната главна стратегия ще бъде да изплашат Реал", пише AS.

"Пътят към Мюнхен минава през Мюнхен. Реал ще има срещу себе си отбор, чиито футболисти ще дадат всичко от себе си за да получат предимство още в първия мач, така че на 19 май отново да играят тук. Зад тях ще бъдат 70 000 екзалтирани зрители. Реал е изправен пред по-голям ад, отколкото този на „Камп Ноу", съобщава Todo Noticias.

„Битката за Берлин няма да представлява нищо в сравнение на това, което очаква двата отбора тази вечер. Ако футболистите на Моуриньо издържат на първоначалния натиск, те могат да потърсят и победата. Обратното ще бъде истинска катастрофа, защото домакините ще получат допълнителен ентусиазъм от поне 10%. А това е много", коментира RNE Radio 3 в обедната си информационна емисия.

 

  Сподели
81