Йованович: Беше приятно да играем срещу Реал Мадрид


Н. Гавазов

Йованович: Беше приятно да играем срещу Реал Мадрид

Старши-треньорът на АПОЕЛ Иван Йованович коментира снощният мач с Реал от четвъртфиналите на Шампионската лига, който неговият тим загуби с 2:5. Както е известно, първият двубой в Кипър завърши с класическа победа на испанците, което обезсмисли реванша, но въпреки това двата тима представиха на публиката на „Сантяго Бернабеу" един добър за окото футбол.

„Всичко бе решено още в Никозия. Сега се постарахме да покажем добра игра, въпреки че е много трудно да се сражавах с отбор като Реал. Трябваше ни време да се адаптираме и да навлезем в нужния ритъм. Мисля, че играта се хареса на всички - двата тима вкараха седем гола и създадоха много положения за гол", заяви Йованович.

„Беше приятно да играем срещу Реал Мадрид. Това е пикът на европейската ни кампания. Не важен резултатът, защото може да се обърнем назад и да погледнем представянето сив Шампионската лига. Тези два последни мача ни донесоха безценен опит. В бъдеще той ще бъде полезен за отбора, играчите и за мен самия", завършва наставника на АПОЕЛ.

 

  Сподели
73