Реал се справи с АПОЕЛ след голова фиеста на Бернабеу (видео)


В. Мухарски

Реал се справи с АПОЕЛ след голова фиеста на Бернабеу (видео)

Реал Мадрид победи като домакин АПОЕЛ Никозия с 5:2 във втория мач между двата тима от 1/4-финалите на Шампионската лига. По този начин "белите" се класират напред в турнира С общ резултат от двете срещи - 8:2.

Срещата започна логично с натиск на испанците. В началните минути Игуаин и Роналдо създадоха първите интересни положения, но без резултат. Резултатът бе открит чак в 26-ата минута. Тогава Марсело центрира, а Игуаин не успя да засече топката в наказателното поле, но това стори Роналдо, който реализира за 1:0.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (R) Celebrates With Teammates Real Madrid's Brazilian Midfielder

В 36-ата минута Кака с много красив и прецизен удар прати топката неспасяемо във вратата на АПОЕЛ за втори път в тази среща - 2:0. Четири минути преди края на първата част хубава комбинация между CR7 и Кака завърши с хубав удар на бразилеца, който попадна в гредата.

Real Madrid's Brazilian Midfielder Kaka (2R) Celebrates With Teammates Real Madrid's Portuguese Defender Pepe (L), Real

След почивката паднаха останалите попадения. В 67-ата минута кипърският тим стигна до гол на "Сантяго Бернабеу". След многоходова акция Аютон изведе Вандука на отлична позиция и той реализира хладнокръвно за 2:1.

APOEL's Brazilian Midfielder Gustavo Manduca (C) Celebrates

В 75-ата минута Кристиано Роналдо изпълни по отличен начин пряк свободен удар и прати топката в мрежата на Пардо за трети път в тази среща - 3:1. В 80-ата минута резервата Кайехон получи топката в наказателното поле и след като финтира защитниците на гостите реализира за 4:1.

  Cristiano Ronaldo Of Real Madrid Celebrates

В следващата атака Алтънтоп извърши нарушение в наказателното поле на "Белия балет" и реферът посочи бялата точка. Солари превърна дузпата в гол и намали, като при изпълнението на наказателния удар Касияс изобщно не помръдна.

  Cristiano Ronaldo Of Real Madrid Heads

В 84-ата минута падна нов гол, този път отново във вратата на АПОЕЛ, а негов автор бе Ди Мария с красив прехвърлящ удар, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122