Ще бъде ли милостив Реал към АПОЕЛ?


Н. Гавазов

Ще бъде ли милостив Реал към АПОЕЛ?

Реал Мадрид - АПОЕЛ
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 04.04.2012г.
Час: 21:45

Реал Мадрид посреща АПОЕЛ в среща-реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Резултатът в първия двубой в Никозия, в който домакините не успяха да отпраят нито един удар към вратата на своя противник всъщност обезсмисля утрешният мач и това беше заявено от президента на клуба от Кипър, който призна, че отборът му е към края си на едно историческо представяне в евротурнирите. 

През уикенда Реал разгроми при гостуването си Осасуна в Памплона – място, където е много трудно да вкараш пет гола, но Роналдо и компания успяха да го направят и още един път по най-безапелационен начин доказаха, че заслужено оглавяват първото място в Примера дивисион с шест точки преднина пред Барселона.

От своя страна АПОЕЛ също имаше тежък мач срещу Омония в дербито на кръга, което възпитаниците на Йованович спечелиха с 2:1 и благодарение на този успех „жълто-сините” се доближиха на две точки от лидера АЕЛ.

Домакините ще бъдат без контузените Коентрао, Диара, Карвальо и Кедира. Не е ясно на какъв състав ще заложи Моуриньо, който обеща да не го променя в сравнение с миналия мач, но не е изключено португалеца да извърши някои вътрешни ротации, чиято цел е да бъде дадена почивка на определени играчи. Вроятно Шахин, Албиол и Гранеро ще получт шанса да започнат като титуляри. Алонсо не игра в първия мач заради наказание и вероятно ще започне като титуляр.

АПОЕЛ няма никакви проблеми с контузени или наказани играчи. Густаво Мандука се завръща в строя след изтърпяване на наказание и вероятно ще започне отляво на халфовата линия на мястото на Солари. Пред Йованович стои въпроса дали да излезе с трима атакуващи полузащитника или само с двама. Но при всички положения атаката ще се води от Айлтон.

Какъвто и състав да избере Жозе Моуриньо, неговият отбор би трябвало да доминира. Вероятно гостите ще се отбраняват през цялото време и ще рушат атаките на своя съперник, който може и да прояви милост, но също така може и да се опита да забавлява публиката на „Бернабеу”. Ако последното се случи, нищо добро не очаква гостите.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

18 март Реал Мадрид - Малага 1:1 (Примера)
21 март Виляреал - Реал Мадрид 1:1 (Примера)
24 март Реал Мадрид - Реал Сосиедад 5:1 (Примера)
27 март АПОЕЛ – Реал Мадрид 0:3 (Шампионска лига)
31 март Осасуна – Реал Мадрид 1:5 (Примера)

АПОЕЛ Никозия:

12 март АПОЕЛ Никозия - Еносис 1:0 (Първа Дивизия)
17 март Деринея - АПОЕЛ Никозия 1:2 (Първа Дивизия)
23 март АПОЕЛ Никозия - Омония Никозия 0:0 (Първа Дивизия)
27 март АПОЕЛ – Реал Мадрид 0:3 (Шампионска лига)
31 март Омония – АПОЕЛ 1:2 (Първа дивизия)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - АПОЕЛ

1 среща
1 победа за Реал Мадрид
Голова Разлика: 3:0 за Реал Мадрид

Коефициенти от bet365:

Реал - 1.07
Равен - 11.00
АПОЕЛ - 34.00

Коефициенти от Offsidebet:

Реал - 1.10
Равен – 8.50
АПОЕЛ- 23.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175