Моуриньо: Трябва да уважаваш противника си


Н. Гавазов

Моуриньо: Трябва да уважаваш противника си

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че няма да прави особени промени в състава си за реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу кипърския АПОЕЛ. Както е известно, лидерът в Примера дивисион спечели първият двубой с 3:0 и на практика си осигури класиране за следващата фаза. Въпреки това Моуриньо заяви, че ще пусне най-добрите си играчи, защото това е въпрос на уважение към противника.

„Няма да правя много промени. Все пак това е мач от Шампионската лига. Малко хора са убедени, че Апоел ще ни вкара четири гола на "Сантяго Бернабеу", но във футбола трябва да уважаваш съперниците и своите фенове", заяви Моуриньо на днешната си пресконференция преди утрешния мач.

„Играчите не са уморени и искат да играят. В последните две години постигнахме добри резултати в Шампионската лига. Спечелихме много победи, направихме само няколко равенства и допуснахме едва една загуба. Искаме да продължим доброто си представяне", заяви португалецът.

Португалският специалист не пропусна възможността да отправи критики към медиите, които според него развалят добрата обстановка в отбора, като непрекъснато публикуват слухове за напускащи и пристигащи в Реал.

"Всеки ден се опитвате да ни дестабилизирате и постоянно изпращате някой от отбора другаде. Но нашият състав е силен и ще останем обединени до края, независимо дали ще плачем или ще се смеем заедно", каза още Моуриньо.

 

  Сподели
75