Галиани: Барселона се страхува от Милан


Н. Гавазов

Галиани: Барселона се страхува от Милан

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани чувства, че Барселона се страхува от Милан. Както е известно, снощи двата гранда изнесоха истински спектакъл в рамките на четвъртфиналите на Шампионската лига, в който за съжаление липсваха само голове и по този начин запазиха интригата за реванша. Според футболният бос, нулевото равенство на „Сан Сиро" е добър резултат.

„Резултатът е добър, имайки предвид всички контузии, които ни сполетяха и слабата форма на някои заради тези травми като Алесандро Неста, Кевин-Принс Боатенг и Робиньо", сподели Галиани за Sky Italia.

"Барселона започна напрегнато, защото се страхуват от Милан. Ние нямахме късмет при жребия, но същото може да се каже и за Барса. Нашият отбор се бори мъжки, показа характер и особено оценявам представянето на Лука Антониони", продължи вицепрезидентът на Милан.

„Чух, че Гуардиола се е оплакал от състоянието на терена и ние наистина смятаме да поработим върху това, като например инсталирането на синтетична база с естествена трева на върха. Надявам се да постигнем съгласие с Интер по този въпрос. Ако го направим, за два месеца може да завършим ремонтните работи", каза още Галиани.

 

  Сподели
71