Пуйол: Трудно се играе на такъв терен


Н. Гавазов

Пуйол: Трудно се играе на такъв терен

Капитанът на Барселона Карлес Пуйол след първата четвъртфинална среща от Шампионската лига заяви, че арбитърът е бил длъжен да отсъди 11-метров наказателен удар срещу Милан, а също така бранителят изрази недоволството си от състоянието на футболния терен.

„Срещу мен беше извършено нарушение и е ясно, че трябваше да бъде отсъдена дузпа. Съперникът дълго време ме държеше за фланелката, но изведнъж ме пусна и аз вместо да стрелям по топката, паднах на земята. Когато поисках обяснение от арбитъра, той ми каза, че е нямало никакво нарушение. В крайна сметка, работата на арбитрите не е лека и не съм очаквал да чуя оправдания от тях. Милан си остава опасен съперник и затова ще видим какво ще се случи следващия вторник", заяви след мача Пуйол.

„Трудно контролирахме топката и тя отскачаше от земята не много добре. Това го видяхме още на тренировката преди мача. Така или иначе, ние имаме реванш, който е у дома и смятам, че с подкрепата на своите фенове ще продължим напред", каза още капитанът на каталунците.

 

  Сподели
84