Антонини: Ще играем със същия дух и на Камп Ноу


Н. Гавазов

Антонини: Ще играем със същия дух и на Камп Ноу

Лука Антонини, който бе избран от УЕФА за Играч на мача между Милан и Барселона заяви, че неговият отбор ще играе със същия дух на „Камп Ноу" следващата седмица. Смелият защитник предотврати два чисти гола на каталунците по време на първата четвъртфинална среща от Шампионската лига между двата отбора.

„Имахме шансове за гол, позволихме и на Барселона да създаде такива, но ние изиграхме един добър мач. Мисля, че можеше да направим малко повече в атака и особено през първото полувреме, когато имахме повече възможности за гол. Във всеки случай, ние сме щастливи с това, което направихме тази вечер", заяви Антонини за Sky Italia.

„Винаги досега съм гледал звездите на Барселона по телевизора и съм играл срещу тях на видео-игри, но се оказа, че Милан може да издържи срещу тях. Ще играем със същия дух и на реванша в Барселона. Ние трябва да повторим този спектакъл през следващата седмица и съм убеден в нашите качества. Още повече, че някои от нашите грачи ще се върнат от контузии", каза още бранителят.

 

  Сподели
74