Класически Реал се разходи до Никозия (видео)


В. Мухарски

Класически Реал се разходи до Никозия (видео)

В първата четвъртфинална среща от Шампионската лига сензацията от Кипър АПОЕЛ Никозия не успя да се противопостави на испанския гранд Реал Мадрид. Испанците взеха преднина след победа с 3:0 и по този начин си улесниха до голяма степен реванша на "Сантяго Бернабеу".

APOEL's Cypriot Defender Savvas Poursaitides (L) Vies For The Ball Against Real Madrid's French Forward Karim Benzema

"Белите" бяха доста по-дейни през първата част, но кипърците се бранеха добре. В 12-ата минута Фабио Коентрао центрира отляво, защитник на домакините пресече високата топка, но я отклони право към Йозил, който стреля от въздуха, но вратаря на домакините спаси.

APOEL's Greek Goalkeeper Dionisios Chiotis (L) Concedes A Goal To Real Madrid's Brazilian Midfielder Kaka (not Seen)

Последваха пропуски на Игуаин и Роналдо. В 33-ата минута Роналдо изведе Шахин отляво, турчинът пусна към Бензема, който добре се измъкна от защитниците на АПОЕЛ, но ударът му прехвърли вратата. Това бе и най-чистото положение за тази първа част.

Real Madrid's French Forward Karim Benzema Celebrates
 
Веднага след почивката Бензема и Роналдо пробваха удари, които не застрашиха Хиотис. В 74-ата минута Карим Бензема откри резултата. Резервата Кака центрира по отличен начин в наказателното поле, а французинът с плонж с глава реализира за 1:0 в полза на Реал.

Real Madrid's Players

В 82-ата минута самият Кака също записа името си сред голмайсторите. Марсело асистира при това попадение. В 90-ата минута на срещата отново Бензема се разписа като по този начин направи резултата класически. При тази атака CR7 пусна към Йозил, а той намери по отличен начин Бензема, който веднага стреля и вкара и по този начин оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117