Хайнкес: Още преди мача знаех какво ще се случи


Н. Гавазов

Хайнкес: Още преди мача знаех какво ще се случи

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес остана във възторг от зашеметяващата победа над Базел и призна, че още преди мача е разбрал, че играчите му са имали твърдото намерение да постигнат успех в сблъсъка и да продължат напред. Както е известно, немският отбор победи със 7:0 своя съперник и не остави никакви съмнения относно превъзходството си над швейцарците.

„В събота изиграхме страхотен мач с Хофенхайм, но сега...Преди мача още разбрах, че играчите ми имат намерение да продължат напред, независимо от всичко. Бяхме много организирани. Още на тренировката можеше да се види осъзнават ли футболистите важността на двубоя", заяви Хайнкес за Antena Bayern.

„Това беше невероятен мач, от първата до последната минута - невероятен! Особено ме зарадва грамотната ми игра в нападение. Играхме възвишено, натискахме съперника си и местехме топката от единия край на терена към другия. Много ефективно се възползвахме от празните пространства. Първото полувреме беше просто великолепно", каза още наставникът на Байерн Мюнхен.

 

  Сподели
74