Интер победи, но Марсилия продължава напред (видео)


В. Мухарски

Интер победи, но Марсилия продължава напред (видео)

Интер победи Олимпик Марсилия с 2:1 в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. В първия мач французите победиха с 1:0 и благодарение на днешния си гол на чужд терен се класират напред в турнира.

Срещата започна с лек натиск на французите, но малко по-късно "нерадзурите" овладяха инициативата и се наложи Стийв Манданда да се намесва решително на няколко пъти. Френският страж спаси удари на Снайдер в 8-ата минута, а малко по-късно отази удар и на Милито.

Inter Milan's Argentine Forward Diego Alberto Milito (C) Celebrates

Последва пропуск на Реми пред вратата на Жулио Сезар. Двата тима се прибраха в съблекалните при резултат 0:0 и оставиха интригата за след почивката. Гол в крайна сметка падна и то в 75-ата минута, когато Диего Милито се разписа след разбъркване в наказателното поле - 1:0.

Inter Milan's Argentine Forward Diego Alberto Milito (L) Vies

В добавеното време резервата Брандао разплака "Сан Сиро" с попадение, което класира французите напред в турнира Шампионска лига. До края на срещата играчите на Интер не успяха да вкарат два, а само един гол. Той падна след точно изпълнена дузпа на Пацини в последната 5-та минута от добавеното време.

Преди изпълнението на 11-метровия наказателен удар Манданда бе изгонен за нарушение срещу Пацини.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179