Затегнаха мерките за сигурност около Реал Мадрид


Н. Гавазов

Затегнаха мерките за сигурност около Реал Мадрид

Часове преди днешната среща от осминафиналите на Шампионската лига между ЦСКА Москва и Реал Мадрид, сътрудниците на хотела където са настанени испанските гости затегнаха мерките за сигурност и съвсем ограничиха достъпа на външни лица до футболистите и представителите на треньорския щаб на Реал Мадрид, съобщава новината Радио Эхо Москвы.

Според информациите, около 15:00 часа местно време органите за сигурност са блокирали втория етаж на хотела където се намира делегацията на Кралския клуб, отстранявайки всички, които нямат връзка с отбора, включително и стюардите на отбора.

От момента на пристигането на Реал Мадрид в руската столица, единствено Зинедин Зидан е напускал сградата на хотела и старши-треньора Жозе Моуриньо, който в рамките на една минута се поразтъпкал пред главния вход, след което сее прибрал вътре.

Очакват се безпрецедентни мерки за сигурност по време на пътуването на „белите" до „Лужники", включително ескорт от спецчасти, а по време на самия двубой за охраната на спортното съоръжение ще отговарят 3 500 представители на органите за сигурност.

 

  Сподели
88