Кавани: Искаме да съсипем английския футбол


Н. Гавазов

Кавани: Искаме да съсипем английския футбол

Звездата на Наполи Едисон Кавани има намерение да съсипе английския футбол. Както е известно, тази вечер „партенопеите" приемат Челси в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига, като лондончани пристигнаха в Южна Италия с авторитета на представител на английския футбол, който определено доминира в Европа през последното десетилетие.

Миналата седмица обаче друг представител на Острова - Арсенал бе пометен от Милан в мач също от осминафиналите на най-престижния европейски турнир на Стария континент, а по-рано двата манчестърски отбора бяха изхвърлени от груповата фаза на Шампионската лига.

„Пред нас се открива голям шанс да разрушим английския футбол. Те имат голяма репутация, но тази година не успяха да я защитят и ние възнамеряваме да направим нещата още по-лоши за тях, побеждавайки Челси. Знаем, че това няма да бъде лесно, но с начина, по който играем, ние сме оптимистично настроени. Намираме се на шесто място в Серия А, но сме в добра форма и това ще го покажем на терена", заяви Кавани за Radio Kiss Kiss.

 

  Сподели
127