Реал Мадрид: Времето в Москва може да усложни положението ни


Н. Гавазов

Реал Мадрид: Времето в Москва може да усложни положението ни

Вицепрезидентът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо, който представляваше „Кралския клуб" на церемонията по тегленето на жребия за осминафиналите на Шампионската лига, след нейния край даде своя коментар за Eurosport. Според аржентинеца, не бива да се смята, че на Реал Мадрид е провървяло със съперник като ЦСКА Москва.

„Във футбола никога не знаеш какво може да се случи. Ето например, този отбор - ЦСКА игра много прилично срещу Интер на неговия терен в Милано. Нас ни очаква мач през февруари в Москва. Там тогава си е истинска зима. Ние сме свикнали на слънце, ето защо смятам, че времето може да усложни нашето положение", заяви за Eurosport Бутрагеньо.

„Съгласен съм, че отборът ни е класен. Това е така и няма да споря с вас. Равнището на мачовете на тима е невероятно високо. Но ние отдаваме голямо значение на факта, колко е трудно да се спечели трофея, колко жестоко и тежко съревнование е Шампионската лига. Започвайки мачовете с директните елиминации, всяка една грешка тук се наказва и води до отпадане. Към всяка среща трябва да пристъпим отделно и да се готвим сериозно. Не бива да се заглеждаме надалече, а да мислим за конкретния двубой", допълва босът.

 

  Сподели
88