Манчини: Обидно ми е, че отпаднахме


Н. Гавазов

Манчини: Обидно ми е, че отпаднахме

След победата с 2:0 над Байерн Мюнхен, наставникът на Манчестър Сити Роберто Манчини не скри разочарованието си от отпадането на „гражданите" от груповата фаза на Шампионската лига. Както е известно, попаденията на Давид Силва и Яя Туре донесоха успеха на англичаните, но това не беше достатъчно, защото Наполи победи Виляреал и изпрати Сити в Лига Европа.

„Спечелихме десет точки и според правилото, би трябвало да преодолеем бариерата на груповата фаза на турнира. Но допуснахме грешки и по-специално в Неапол. След първото полувреме там се надявах, че ще продължим, но това е Шампионска лига и всеки отбор се раздава на 100%", заяви Манчини за Sky Sports HD2.

"Животът продължава. Сега ние ще играем в Лига Европа, а това е един престижен турнир и ние ще се постараем да го спечелим. Разочарован съм, че отпаднахме от Шампионската лига, но през следващата година ще направим всичко възможно да се реабилитираме. Имам фантастичен отбор, който показва прекрасен футбол. Жал ми е за запалянковците ни, а лично на мен ми е обидно за играчите, защото те заслужаваха да продължават да играят в турнира. Сега ще се съсредоточим във вътрешното първенство, за да направим всичко възможно да се завърнем отново в Шампионската лига", допълва мениджърът на Сити.

 

  Сподели
84