Моуриньо: Реал Мадрид винаги се отнася с уважение към футбола


Н. Гавазов

Моуриньо: Реал Мадрид винаги се отнася с уважение към футбола

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо след победата с 3:0 над Аякс в среща от шестия кръг на груповата фаза на Шампионската лига заяви, че на него му е все едно кой отбор ще се класира на второ място в квартет D. Както е известно, преди последните двубои в групата, фаворит да бъде подгласник на „белите" бе Аякс, а шансовете на Олимпик Лион бяха хипотетични, защото хората на Реми Гард трябваше не само да се надяват на загуба на холандския гранд, но бяха длъжни и да заличат пасив от седем гола.

"Този двубой показа, че Реал Мадрид се отнася с уважение към своето име и към това, с което се занимава. Дори, ако един мач се явява формален за нас. За мен няма никакво значение дали Аякс или Лион ще се класира на второ място и ще продължи напред. Тази вечер ние играхме нашата си игра и през първото полувреме изглеждахме превъзходно. През втората част отпуснахме гарда, но на терена имахме много футболисти, които не са свикнали да прекарват дълго време на полето", заяви след мача Моуриньо.

"Бях щастлив, когато след края на мача си включих телефона и видях много съобщения с поздравления. Това показва колко сме сплотени", допълни още той.

 

  Сподели
84