Сър Алекс: Ще се опитаме да завършим етапа с красива победа


Н. Гавазов

Сър Алекс: Ще се опитаме да завършим етапа с красива победа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън в навечерието на последния мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Базел отбеляза, че неговият отбор ще се опита да избегне грешките, които допусна в първия мач с швейцарците. Както е известно, „червените дяволи" са изправени пред опасността да напуснат турнира, ако загубят мача тази вечер. Шотландският специалист е убеден, че това не само няма да се случи, но воденият от него отбор ще постигне красива победа.

„Първият мач се разви за нас много сложно. Бих казал трудно. След като поведохме с 2:0, нашата игра спря да върви. Цяло щастие е, че избегнахме поражението. Сега не смятаме да допускаме подобни грешки и сме тук, за да завършим етапа с една красива победа", заяви за Sky Sports Сър Алекс.

„Защо да не пусна Рууни? Аз не мисля, че той е достатъчно стабилен играч и няма как да му повлияе историята с наказанието от УЕФА. Той е истински професионалист и е длъжен да мисли за текущите мачове. Уверен съм, че Рууни ще покаже своята сила в мача с Базел, още повече, че той добре знае колко е важна срещата за отбора", добави шотландецът.

 

  Сподели
94