Милан се издъни в последните минути, бивш левскар наказа росонерите


В. Мухарски

Милан се издъни в последните минути, бивш левскар наказа росонерите

Милан не успя да победи като гост Виктория Пилзен. Двата тима завършиха наравно - 2:2 в среща от група H на шампионската лига. През първата част и двата отбора пропуснаха по няколко положения за гол. По този начин интригата бе оставена за след почивката. В 47-ата минута Пато получи хубав пас с глава от Робиньо и след като премина през вратаря, прати топката в мрежата за 1:0.

Още в следващата атака двамата отново взаимодействаха пред наказателното поле на Виктория, като този път Пато пусна към Робиньо на голова позиция и бразилецът удвои резултата. В 56-ата минута Пато имаше шанс да прати топката за трети път в мрежата, но ударът му попадна в гредата.

В 83-ата минута Дюрис също нацели страничния стълб и нямаше шанс да върне едно попадение. Това все пак стори Давид Бистрон. Бившият играч на Левски се разписа във вратата на Милан минута преди края на срещата, но това не бе всичко. В добавеното време Дюрис вкара изравнителното попадение и по този начин оформи крайния резултат - 2:2. След тази среща Милан остава на второ място в класирането, след Барселона.

  Сподели
107