Йънг: Манчестър Юнайтед ще атакува


Н. Гавазов

Йънг: Манчестър Юнайтед ще атакува

Ашли Йънг е категоричен, че Манчестър Юнайтед няма да търси сигурността в равния резултат срещу Базел, а ще атакува от първата минута на срещата между двата отбора. След като загуби двата си гола преднина срещу швейцарския отбор във втория кръг на Шампионската лига и след като не успя да победи Бенфика на „Олд Трафорд" преди две седмици, момчетата на Сър Алекс трябва да избегнат поражението, ако искат да се класират за следващата фаза на турнира.

Нещата в група С на турнира не се развиха съвсем според очакванията на шотландският специалист при тегленето на жребия и дори Юнайтед да успее да продължи, „червените дяволи" като втори в своята група ще се изправят в следващата фаза на турнира срещу отбори като Реал Мадрид, Барселона, Милан и Байерн Мюнхен.

Йънг призна, че той е сравнително нов за турнира, но достатъчно дълго се намира в състава на „червените дяволи", за да прецени, че шансът на Юнайтед не е в търсенето на точката, а на победата.

„Би било опасно да се мисли, че ние се нуждаем само от равенство. Никой в този клуб не е с този манталитет. Всичко е в нашите ръце, като основната ни цел е да отидем и победим", заяви Йънг за Sky Sports.

  Сподели
77