Гюнеш: Досега нито един отбор не ни надигра


Н. Гавазов

Гюнеш: Досега нито един отбор  не ни надигра

Старши-треньорът на Трабзонспор Шенол Гюнеш след мача от петия кръг на Шампионската лига с Интер, който завърши при резултат 1:1отбеляза, че двубоят е можел да бъде спечелен от който и да е от двата отбора. Освен това, специалистът подчерта: в група В на най-престижния европейски турнир нещата все още не са съвсем ясни.

„Можехме да победим. Но в същото време можехме и да загубим. В състава на нашия противник имаше седем футболисти, които през 2010 година спечелиха Шампионската лига. Те са много по-опитни, отколкото моите възпитаници. Но въпреки всичко, ние заемаме второто място в групата, имайки малко преимущество пред ЦСКА и Лил. А е доста трудно да демонстрираш добър футбол, когато се бориш на два фронта - в първенството и Шампионска лига", заяви Гюнеш на пресконференция след снощния мач.

„В нашата група все още няма яснота. Много е важно, че във всичките пет мача, които изиграхме до момента, нито един от нашите съперници не успя да доминира над нас. И недейте смята, че участието ни в Шампионската лига е кой знае какъв сюрприз за нас. Този сюрприз продължава", допълва наставника на Трабзонспор.

 

  Сподели
96