Аймар: Точката срещу Юнайтед не ни устройва


Н. Гавазов

Аймар: Точката срещу Юнайтед не ни устройва

Полузащитникът на Бенфика Пабло Аймар часове преди срещата от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Манчестър Юнайтед заяви: португалският отбор се намира в подем и сега е най-подходящият момент за този мач. Аржентинецът допълни също така, че единствено победата в предстоящия мач устройва него и съотборниците му.

„Бенфика може да се превърне в сензацията на Шампионската лига и победата на „Олд Тарфорд" да стане за нас историческа. Ние сме в подем и сега е най-подходящият момент за мача с Юнайтед. Готвим се за битка. Първата среща в Лисабон завършихме на високо ниво и мисля, че тогава заслужавахме повече, отколкото само една точка. В сегашното издание на турнира Бенфика се представя добре и това е причината за нашия оптимизъм. Нямаме никакви съмнения, че ще се класираме за плейофите", цитира Sky Sports думите на Аймар.

„Юнайтед е труден съперник, особено на свой терен. Но ние работим над нашата тактика, която ще ни помогне тази вечер. Знаем, че ще ни е трудно, но няма нищо невъзможно. Никой от нас не иска да си тръгва от „Олд Трафорд" с една точка. Нашата цел е победата. Уверени сме, че този сезон ще бъде наистина успешен за нас", каза още полузащитникът на Бенфика.

  Сподели
79