Мадзари: Не заслужавахме да загубим


Н. Гавазов

Мадзари: Не заслужавахме да загубим

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари бе разстроен от загубата, която претърпя воденият от него отбор в срещата от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига с Байерн Мюнхен. Както е известно, баварците победиха с 3:2, като Гомес оформи хеттрик в мача, а Фернандес отбеляза двата гола за гостите. В средата на второто полувреме Зунига от Наполи и Бадщубер от Байерн Мюнхен пък видяха червения цвят на картона.

„Не смятам, че моят отбор заслужаваше загубата - особено отчитайки играта си през второто полувреме. Противопоставихме се достойно на един от най-силните отбори в Европа и аз съм силно разочарован от поражението. Моите момчета направиха всичко възможно, за да победят, въпреки че преди мача тази задача изглеждаше неизпълнима", споделя Мадзари за UEFA.com.

„За съжаление, провали ни лошия старт - направихме няколко грешки, от които съперникът се възползва отлично. Немците наистина са добър отбор и притежават голям опит, по-голям от нашия. На почивката разговаряхме с момчетата и успяхме да изменим хода на събитията. Преди две седмици завършихме наравно с Байерн, но смятам, че сега изглеждахме много добре, по-добре отколкото в домакинския мач. Заслужавахме наистина повече, но независимо от всичко, това беше една велика вечер за нас", допълва наставника на Наполи.

 

  Сподели
142