Интер с нова победа, Трабзон и ЦСКА поделиха точките


Т. Михайлов

Интер с нова победа, Трабзон и ЦСКА поделиха точките

Италианският гранд Интер продължава с доброто си представяне в Шампионската лига като в двубой от четвъртия кръг на груповата фаза победи с 2:1 Лил и с 9 точки остава начело в класирането. „Нерадзурите“ не бяха особено затруднени от френския шампион и с голове на Самуел и Милито поведоха солидно преди Де Мело да отсрами „кучетата“.

В началото на срещата Лил играеше по-добре и публиката на „Джузепе Меаца“ започна да си представя поредния провал на своите любимци. Валтер Самуел обаче успокои нещата в 18-ата минута, след като се извиси при центриране от корнер. От тук насетне самочувствието на домакините се върна и те контролираха мача. В 65-ата минута неостаряващият Санети намери прекрасно Милито, който удвои. Тиаго Мота върна напрежението в 84-ата минута, когато сбърка фатално и позволи на Де Мело да намали.

В същото време другите два тима в Група В Трабзонспор и ЦСКА завършиха при скучно 0:0 на „Хюсеин Авни Акер“. Най-интересната ситуация в мача бе изгонването на Сейду Думбия за два жълти картона в 73-ата минута. Двата тима обаче запазиха интригата, тъй като след равенството имат по 5 точки.

  Сподели
182