БАТЕ Борисов - Милан: Ентусиазмът ще бъде недостатъчен за успеха


Н. Гавазов

БАТЕ Борисов - Милан: Ентусиазмът ще бъде недостатъчен за успеха

БАТЕ Борисов - Милан
Стадион: "Динамо", Минск
Дата: 01.11.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Петер Расмусен (Дания)


БАТЕ Борисов продължава сражението за своята чест и достойнство в рамките на Шампионската лига. Най-важният мач за беларусите тепърва предстои - срещу Виктория, а двубоите срещу европейските грандове са великолепен шанс за трупане на опит. След визитата на Барселона, при която испанския шампион победи с 5:0, ето че дойде ред и на Милан да пътува до Беларусия където БАТЕ ще посрещне своя именит съперник. В момента положението в група H e такова, че каталунците и „росонерите" са окупирали първите две места и е смешно дори да си помислим, че те ще ги отстъпят до края. При това положение на нещата, единствено третата позиция в класирането ще даде възможност за по-нататъшно участие в евротурнирите, а тук предимството е на страната на БАТЕ, който завърши наравно при гостуването си на Виктория на старта на турнира. Във вътрешния шампионат хегемонията на борисовчани е пълна и отборът за шести пореден път спечели титлата.

Според някои специалисти Милан започна изненадващо участието си в турнира, но равенството с Барселона на „Камп Ноу" не бива чак толкова да ни учудва, имайки предвид класните изпълнители в състава на италианския шампион, които винаги са в състояние да се възползват от най-малкото невнимание на противника. В следващите си два мача срещу Виктория и БАТЕ „росонерите" бяха прекалено икономични, като хората на Алегри не дадоха всичко от себе си в тези двубои, играха пестеливо, но в крайна сметка постигнаха своите цели, постигайки две победи с по 2:0. Във вътрешния шампионат Милан се завърна на победния си път и с четири поредни успеха се изкачи на четвъртото място на две точки от лидера Ювентус.

Домакините ще бъдат без Филипенко, Родионов, Кунчевич и Павлов. Гончаренко ще използва абсолютно същата схема на игра, с която излезе преди две седмици на „Сан Сиро" - 4-4-1-1 с Кежман в нападение, който ще бъде подпомаган от Рудик.

Милан от началото на сезона е връхлетян от контузии на важни играчи, но епидемията постепенно отшумява, особено със завръщането в строя на Пато и Зеедорф. Днес обаче стана ясно, че Касано е поредната жертва, след като италианският национал бе приет в събота вечер в болница и според информациите, нападателят има проблеми с вестибуларния апарат. В лазарета се намират също така Мексес, Антонини, Фламини и Гатузо. Алегри няма да променя постройката на отбора и ще излезе в атака с Ибрахимович и Робиньо, а от втора позиция ще им помага Боатенг.

Ще може ли БАТЕ да се противопостави успешно на Милан в Минск? Защо не? Беларусите няма да загубят нищо, а ако вземат точка ще придобият не само опит, а и слава. Но едва ли шампионът на Италия ще допусне да бъде изненадан, така че горните мисли са чисто хипотетични. Според мен, най-важната задача на домакините ще бъде да покажат добра игра пред своите фенове и да не загубят с катастрофален резултат. Опитът и качеството са на страната на Милан, ентусиазмът принадлежи на БАТЕ, но само той няма да бъде достатъчен за успех.

Последни 5 изиграни срещи:

БАТЕ Борисов:

02 октомври БАТЕ Борисов - Гомел 0:0 (Висша лига)
14 октомври Минск - БАТЕ Борисов 0:2 (Висша лига)
19 октомври Милан - БАТЕ Борисов 2:0 (Шампионска лига)
23 октомври БАТЕ Борисов - Торпедо Жодино 4:2 (Висша лига)
27 октомври БАТЕ Борисов - Витебск 2:2 (Висша лига)

Милан:

15 октомври Милан - Палермо 3:0 (Серия А)
19 октомври Милан - БАТЕ Борисов 2:0 (Шампионска лига)
23 октомври Лече - Милан 3:4 (Серия А)
26 октомври Милан - Парма 4:1 (Серия А)
29 октомври Рома - Милан 2:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

БАТЕ Борисов - Милан

3 срещи
0 победи за БАТЕ Борисов
0 равенства
3 победи за Милан
Голова Разлика: 8:0 за Милан


Коефициенти от bet365:
БАТЕ Борисов - 6.00
Равен - 3.75
Милан - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
БАТЕ Борисов - 6.00
Равен - 3.75
Милан - 1.57

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130