Барса няма да има проблеми в Чехия


Т. Михайлов

Барса няма да има проблеми в Чехия

Виктория Пилзен - Барселона
Стадион: "Синот Тип Арена", Прага
Дата: 01.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Роберт Шьоргенхофер (Австрия)


Европейският шампион Барселона гостува на Виктория Пилзен в двубой от 4-тия кръг на борбата в Група Н на Шампионската лига. Преди 2 седмици каталунците надиграха с 2:0 същия противник, и засега заемат втората позиция със 7 точки, колкото има и лидерът Милан.

Чешкият шампион Виктория може да се бори единствено за третото място с БАТЕ Борисов като за момента двата тима имат по 1 точка като им предстои мач в Беларус. Очакванията след жребия се сбъднаха и Виктория не можа да изненада на този етап никой от грандовете. В чешката Гамбринус лига тимът върви сравнително добре като след 12 кръга е втори с 24 точки. Виктория няма загуба вече 7 кръга и е в серия от 3 поредни победи като стопи разликата с лидера Спарта Прага на 6 точки. В последния си мач пилзенци разбиха с 5:0 Храдец.

Както вече споменахме Барселона дели първото място в групата с Милан, но по-всичко личи, че ще трябва да победи италианците в Милано ако иска да ги мине и да очаква по-лек жребии в осминафиналите. Мачът с Виктория разбира се трябва да бъде спечелен на всяка цена, тъй като по това време Милан играе с БАТЕ, където се очаква да победи. В Примера Барса е втори, изоставайки на точка от Реал Мадрид. В последния кръг „блаугранас“ разбиха с 5:0 Майорка след хеттрик на Меси и накараха феновете да забравят няколкото колебливи мача спечелени по-трудно.

Роман Павлик ще прпусне и този мач на тима си, тъй като е извън игра от 27 юли, когато получи тежка контузия в коляното. Домакините вероятно ще играят само с един нападател в лицето на Бакош, търсейки по-малка загуба.

Барса е без дълготрайно контузените Алексис Санчес и Ибрахим Афелай. Сеск Фабрегас е възстановен от разтежение и може да попадне в състава. Педро е с травма, която получи срещу Гранада. Пуйол и Пике играха по 20 минути в последния мач, но не е ясно дали Гуардиола ще рискува с тяхно включване.

Макар Виктория Пилзен да няма загуба у дома в 4 поредни мача в Шампионската лига едва ли тази серия ще продължи и след двубоя с най-силния тим на Европа. Барселона има само едно поражение при последните си 7 гостувания в Европа, а срещу чешки опоненти е записал 2 победи, 2 загуби и равенство. Всеки друг залог освен победа за Барселона би бил рисков в конкретната среща.

Последни 5 изиграни срещи:

Виктория Пилзен:

02 октомври Виктория Пилзен - Баник Острава 1:1 (Гамбринус Лига)
14 октомври Словачко - Виктория Пилзен 1:3 (Гамбринус Лига)
19 октомври Барселона - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
23 октомври Виктория Пилзен - Виктория Жижков 4:1 (Гамбринус Лига)
28 октомври Виктория Пилзен - Храдец Кралове 5:0 (Гамбринус Лига)

Барселона:

15 октомври Барселона - Расинг Сантандер 3:0 (Примера)
19 октомври Барселона - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
22 октомври Барселона - Севиля 0:0 (Примера)
25 октомври Гранада - Барселона 0:1 (Примера)
29 октомври Барселона - Майорка 5:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Виктория Пилзен - Барселона

1 среща
0 победи за Виктория Пилзен
0 равенства
1 победа за Барселона
Голова Разлика: 2:0 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Виктория Пилзен - 26.00
Равен - 9.00
Барселона - 1.11

Коефициенти от Offsidebet:
Виктория Пилзен - 23.00
Равен - 7.75
Барселона - 1.11

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197