Мадзари: Играхме срещу безумно силен съперник


Н. Гавазов

Мадзари: Играхме срещу безумно силен съперник

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари остана доволен от равенството с Байерн Мюнхен и призна, че това е бил най-силният съперник, който неговият отбор е срещал от началото на сезона. Както е известно, снощи на „Сан Паоло" двата тима не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1, след като Тони Кроос откри резултата, а в края на полувремето Бадщубер си вкара автогол.

„Ние срещнахме един безумно силен съперник и аз съм доволен от равния резултат. Играхме добре, ето защо смятам, че всичко е справедливо. Байерн е способен на всичко когато владее топката, а освен това има в състава си много мощни футболисти. Забележително е как ни пресираха!", заяви Мадзари веднага след мача.

„В срещите с такива отбори е трудно да контролираш топката. Противникът ни се намира в прекрасна игрова форма. Погледнете - за десет мача са вкарали 25 гола, а са допуснали само един. Как няма да съм доволен от играта на отбора си, след като можехме да отбележим и второ попадение?", допълва наставника на Наполи.

„Когато започнахме да буксувахме в началото, имах намерение да заиграем с четирима защитници. Но след това намерихме правилния баланс и аз се отказах от тази идея, още повече, че те играеха с един нападател. Какво да кажа за групата? Интригата остава. Но при всички положения ситуацията е интересна", завършва Мадзари.

 

  Сподели
110