Сър Алекс: Гостуванията винаги са трудни


Н. Гавазов

Сър Алекс: Гостуванията винаги са трудни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън след успеха в срещата от третия кръг на Шампионската лига срещу Оцелул призна, че не е останал доволен от играта на своите футболисти, с изключение на част от второто полувреме. Както е известно, „червените дяволи" победиха своите съперници с 2:0, като и двата гола бяха дело на Уейн Рууни от 11-метрови наказателни удари.

„Мачовете навън винаги са трудни. Този двубой също не беше изключение. Домакините играха много агресивно, не ни позволяваха свобода в средата на терена и атакуваха с по двама защитници нашите нападатели. В същото време ние можехме да бъдем и по-активни, но често губехме концентрация - най-вече в средната линия, откъдето не успявахме да организираме атаки, с които да застрашим противника. След почивката нещата се промениха, вдигнахме оборотите и головете не закъсняха. Доволен съм единствено от играта през второто полувреме", заяви Сър Алекс за ITV.

„Що се отнася до изгонването на Видич, аз смятам, че можеше да не му бъде показан червен картон.Но няма да споря, защото Неманя игра наистина грубо. Никаква жалба няма да подаваме", допълва наставника на Юнайтед.

 

  Сподели
62