Милан - БАТЕ: Интригата е изключена


Н. Гавазов

Милан - БАТЕ: Интригата е изключена

Милан - БАТЕ Борисов
Стадион: "Джзуепе Меаца", Милано
Дата: 19.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Том Харалд Хаген (Норвегия)

Точно по времето, когато Барселона ще се занимава с Виктория Пилзен, Милан на „Сан Сиро" ще „препита" другият аутсайдер в групата - БАТЕ Борисов. Това означава, че италианците във втори пореден мач ще посрещнат отбор от ранга на чешкия шампион, когото победиха икономично с 2:0 и не оправдаха очакванията за голова феерия. Отборът на Гончаренко получи пет гола при домакинството си на Барселона и едва ли неговите възпитаници ще пристигнат в Милано в добро настроение.

Във вътрешните си първенства двата съперника се представят различно. Милан победи у дома си през уикенда Палермо с 3:0 и скъси разликата с лидерите Ювентус и Удинезе на 4 точки. БАТЕ продължава да отстоява здраво лидерската си позиция и през уикенда победи при гостуването си ФК Минск с 2:0, с което запази разликата от 9 точки пред преследващия го Шахтьор.

Милан ще бъде без Зеедорф, Фламини и Гатузо, но добрата новина е завръщането на Пато в състава. Има вероятност бразилеца да започне мача от резервната скамейка с цел да не бъде подлаган на натоварване веднага след възстановяването си, но това ще бъде преценено от треньорския и медицински щаб на „росонерите". Гостите са без Филипенко, Родионов, Кунцевич и Павлов. Това значи, че на левия фланг на халфовата линия ще застане Олехович.

Едва ли може да говорим за някаква интрига в този мач - „росонерите" са фаворит за спечелването му. Не толкова, че БАТЕ пристига в Италия с някои кадрови проблеми, а просто разликата в класите е очевидна. До този момент се сбъдват предварителните прогнози, че Барселона и Милан ще си разпределят първите две места, а чешкия и белoруския тим ще се борят за третото място. Всякакъв резултат освен победа за Милан ще се смята за сензация, но най-вероятно няма да станем свидетели на такава.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

21 септември Милан - Удинезе 1:1 (Серия А)
24 септември Милан - Чезена 1:0 (Серия А)
28 септември Милан - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
02 октомври Ювентус - Милан 2:0 (Серия А)
15 октомври Милан - Палермо 3:0 (Серия А)

БАТЕ Борисов:

18 септември БАТЕ Борисов - Нафтан 2:0 (Висша лига)
23 септември Белшина - БАТЕ Борисов 1:1 (Висша лига)
28 септември БАТЕ Борисов - Барселона 0:5 (Шампионска лига)
02 октомври БАТЕ Борисов - Гомел 0:0 (Висша лига)
14 октомври Минск - БАТЕ Борисов 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Милан - БАТЕ Борисов

2 срещи
2 победи за Милан
0 равенства
0 победи за БАТЕ Борисов
Голова Разлика: 6:0 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.16
Равен - 7.00
БАТЕ Борисов - 19.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.15
Равен - 7.00
БАТЕ Борисов - 17.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134