Мадзари: Не се страхуваме от Байерн Мюнхен


Н. Гавазов

Мадзари: Не се страхуваме от Байерн Мюнхен

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари заяви, че неговият отбор няма причина да се страхува от Байерн Мюнхен, когато тази вечер излезе срещу лидера в Бундеслигата в мач от третия кръг на Шампионската лига. Това е първата кампания на „партенопеите" в най-престижния европейски клубен турнир от 20 години насам, докато немският гранд е постоянен участник и през настоящия сезон се смята за един от фаворитите за спечелване на титлата.

Мадзари признава, че няма да бъде лесно срещу немския гранд, но увери, че играчите му не се притесняват и ще дадат всичко от себе си за победата.

„Байерн е фантастичен отбор и имат много силни играчи. В последните си десет мача те събраха девет победи и само едно равенство и наистина се намират в страхотна форма, но ние няма от какво да се страхуваме. Ако Наполи спечели това ще бъде исторически резултата за нас и за нашия град и ние ще направим всичко възможно, за да дадем удовлетворение на нашите привърженици", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Мадзари.

 

  Сподели
125