Финк: Равенството е добър резултат, но мечтаех за победа


Н. Гавазов

Финк: Равенството е добър резултат, но мечтаех за победа

Старши-треньорът на Базел Торстен Финк изрази своето удовлетворение от резултата с Манчестър Юнайтед и същевременно побърза да добави, че е мечтал за победа на „Олд Трафорд". Както е известно, с два гола на Уелбек през първото полувреме „червените дяволи" поведоха в резултата, но след почивката швейцарците обърнаха мача и след хеттрик на Фрай бяха на път да нанесат първа домакинска загуба на Юнайтед от 17 месеца насам. В самия край на мача Ашли Йънг спаси отбора си, отбелязвайки изравнителния гол.

„Аз съм доволен, въпреки че допуснахме гол в последната минута. Отборът ми показа, че притежава боен дух и игрови потенциал. От самото начало нямахме никакви намерения да се изживяваме само в отбрана - напротив, искахме да се възползваме от слабостите, които Юнайтед има в отбрана. Успяхме, което ме прави щастлив", заяви на пресконференция след мача Финк.

„Ако играеш безотговорно, това поражда проблеми. Точно така се развиха нещата с нас през първата част. 3:3! На „Театъра на мечтите" това е много приятен резултат, но аз мечтаех за победа. А това, че на нас не достигнаха няколко минути ме прави невероятно щастлив", допълва наставника на Базел

 

  Сподели
81