Класически Реал Мадрид се разправи с Аякс


В. Мухарски

Класически Реал Мадрид се разправи с Аякс

Реал Мадрид победи Аякс с класическото 3:0 на своя "Сантяго Бернабеу" в мач от група "D" на Шампионската лига. Класата между двата тима бе очевидна и испанците заслужено се поздравиха с победата.

В 17-ата минута Бензема пропусна първата възможност за "Белия балет". Три минути по-късно Роналдо бе изведен сам срещу Вермеер, но стражът се справи със ситуацията. Така се стигна до 25-ата минута, когато страхотна атака на Реал завърши с гол на CR7. Многоходова комбицация, в която участие взеха Йозил и Бензема и завърши с голов пас на французина в наказателното полое към Кристиано, който веднага среля и откри резултата.

Real Madrid's Goalkeeper And Captain Iker Casillas Dives

Четири минути преди края на първата част Роналдо получи дълъг пас и след като овладя добре намери Кака, който с много хубав удар по земя прати топката в долния десен ъгъл на вратата на холандците за 2:0.

Real Madrid's French Forward Karim Benzema (2L) Celebrates

Веднага след почивката Карим Бензема направи резултата класически, а с асистеция се отчете Кака. До края на срещата до нов гол така и не се стигна и по този начин испанците продължават да са лидери в групата с пълен актив от точки.

  Сподели
102