Барса допусна Милан да стигне до равенство в края на мача (видео)


В. Мухарски

Барса допусна Милан да стигне до равенство в края на мача (видео)

Европейският клубен шампион Барселона завърши наравно 2:2 с Милан. Двубоят бе от група „Н” на турнира Шампионска лига и се игра на „Ноу Камп” пред 90 000 зрители.

Изненадващо още в 25 секунда на срещата гостите поведоха в резултата. Алешандре Пато се разписа след самостоятелна акция и неразбирателство в защитата на Барса.

Последваха атаки на домакините, но Меси и Вийя пропуснаха от добри позиции, а освен това Абиати показа, на няколко пъти, добър рефлекс. В 19-ата минута Лео Меси от пряк свободен удар нацели страничната греда на вратата на Милан. В 35-ата минута аржентинецът премина като на шега през защитниците на "росонерите" и пусна към Педро, който на празна врата от три метра изравни - 1:1.

Малко след почивката "каталунците" стигнаха до нов гол. В 50-ата минута Давид Вийя се разписа след чудесно изпълнен пряк свободен удар, нападателят прати топката в горния десен ъгъл на италианската врата. След това попадение двата отбора доста рядко стигаха до голова ситуация. Минута преди края на мача реферът не пожела да свири стопроцентова дузпа за Барселона. 

Така се стигна до 2-ата минута от добавеното време, когато Тиаго Силва засече с глава центриране от корнер и прати топкава в мрежата на Валдес за крайното 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
99