Вилаш-Боаш: Бихме могли да отстраним Барселона


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Бихме могли да отстраним Барселона

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че той ще се откаже от футбола, ако не вярва, че воденият от него отбор би могъл да победи Барселона за короната в Шампионската лига. Както е известно, каталунците спечелиха през май трета европейска титла за последните шест години и по всичко изглежда, че „блауграна" е по-силна от всякога, след като привлече в редиците си Сеск Фабрегас и Алексис Санчес.

Вчерашният дирижиран жребии за групите на тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир размина двата отбора, но шансовете Челси да срещне Барселона на по-късен етап от Шампионската лига са наистина големи, ако разбира се Вилаш-Боаш е решил твърдо да сбъдне мечтата на Абрамович за европейска титла.

„Барселона може да победи всеки един отбор в света, но това биха могли да направят също така Челси и Реал Мадрид. Ако не вярвах в това, щях да напусна футбола. Аз не се намирам в играта с губещ манталитет и мисля само за победи. Този турнир е непредсказуем и никой не може да каже какво ще се случи. Погледнете какво се случи с Порто и Монако. „Драконите" минаха през Депортиво и Лион и Юнайтед също, а Монако изхвърли Челси и Реал. Не виждам, защо ние да не успеем да минем през целия път до финала?", заяви за Sky Sports Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
79