Ван Перси: Победата бе жизненоважна за Арсенал


Н. Гавазов

Ван Перси: Победата бе жизненоважна за Арсенал

Капитанът на Арсенал Робин ван Перси смята, че е „жизненоважно" отборът да бъде подсилен преди края на трансферния прозорец този месец. Както е известно, лондончани се класираха за групите на Шампионската лига, след като с общ резултат 3:1 излязоха победители от двубоя с италианския Удинезе. „Артилеристите" обаче загубиха някои ключови играчи като Сеск Фабрегас и Самир Насри и Ван Перси знае, че ще бъде трудно без тях.

Въпреки това, холандецът похвали съотборниците си за снощната победа над Удинезе с 2:1 на „Стадио Фриули" и заяви, че отбора е изправен пред светло бъдеще с играчи като Дженкинсън, Фримпонг и Шчесни.

„Победата бе от жизненоважно значение за Арсенал. Разбира се, загубихме Самир и Сеск, което означава, че ще е трудно без тях, защото това са двама големи играчи. Но е нещо специално как играхме през второто полувреме. Ако се вгледате внимателно в отбора, показахме много мъдрост в действията си. Играхме наистина добре. Карл мисля, че направи най-доброто си представяне до този момент. Шчесни бе огън - спаси всичко. Фримпонг също се справи добре", заяви Ван Перси за Sky Sports.

 

  Сподели
85