Гаридо: Постигнахме каквото искахме


Н. Гавазов

Гаридо: Постигнахме каквото искахме

Старши-треньорът на Виляреал Хуан Карлос гаридо даде своя коментар относно крупната победа над Одензе с 3:0, благодарение на която „жълтата подводница" се класира за груповата фаза на Шампионска лига. Както е известно, първият мач в Дания завърши с минимална победа - 1:0 за скандинавците и в снощния двубой на „Ел Мадригал" испанците бяха заплашени да загубят борбата, след като на почивката след първото полувреме двата отбора се оттеглиха при нулево равенство.

Втората част на двубоя обаче премина изцяло под надмощието на играчите на Виляреал, които благодарение на попадението на Марчена и дубъла на Джузепо Роси, разгромиха своя корав съперник с категоричното 3:0.

„Ние успяхме да постигнем така желания резултат. Доказахме, че заслужаваме правото да играем в груповата фаза на Шампионската лига. Да, бяхме подложени на огромен натиск, но това не ни оказа никакво влияние. В отбора ми има много играчи с огромен опит зад себе си, които добре знаят как трябва да се действа в подобни ситуации", цитира Eurosport думите на Гаридо.

 

  Сподели
115