Насри излиза срещу Удинезе?


Н. Гавазов

Насри излиза срещу Удинезе?

Очевидно, днес основна тема в британските издания ще бъде евентуалното участие на полузащитника на Арсенал Самир Насри в срещата-реванш от 4-я квалификационен кръг от Шампионската лига срещу Удинезе утре вечер. В сутрешните си броеве медиите излязоха с информацията, че френският национал е отказал да играе срещу италианският отбор, опасявайки се, че това би провалило трансфера му в Манчестър Сити.

Буквално час след това, многобройните репортери, които се бяха струпали на сутрешната тренировка на тима на базата в Колни, забелязаха изумени как Насри се включи в тренировките на групата за утрешния мач и проведе заниманията с голям ентусиазъм и добро настроение, което бе в пълно противоречие с написаното в сутрешните издания на британските таблоиди.

По такъв начин, все още не е известно дали Насри ще играе в сряда вечер на „Стадио Комунале Фриули" или ще остане в Лондон. В същото време, непосредствено след края на днешната тренировка на отбора, BBC Sport излезе със сензационното съобщение, че французинът е сложил подписа си под договора с личните си условия с „гражданите" и вече се намира в Манчестър, където преминава медицински прегледи - на практика това няма как да стане дори със самолет.

Относно утрешния мач в Италия, стана ясно, че за него отпада Джак Уилшър, който страда от контузия на глезена си. За сметка на това, халфовата линия на Венгер ще бъде подсилена от Сонг и Фримпонг, чиито наказания във Висшата лига не важат по европейските терени.

 

  Сподели
73