Симеоне: Ние сме в сложна ситуация


Н. Гавазов

Симеоне: Ние сме в сложна ситуация

Атлетико Мадрид се срина до нова разочароваща загуба в Шампионска лига в сряда, след като Лил напусна "Метрополитан" с победа с 3-1.

Атлети поведе в началото, преди да допусне три безответни гола. Големият момент в мача дойде, когато Лил получи спорна дузпа при 1-1, което позволи на Джонатан Дейвид да изведе отбора от Лига 1 напред. Диего Симеоне далеч не беше щастлив от това, според Diario AS .

"Няма нищо. Защо я отсъдиха? Казаха игра с ръка, после бутане. Надяваме се, че можем да видим нещо. Някой от УЕФА трябва да ни каже, че съдията е бил прав и ВАР не се е намесил за нещо. Дано се случи и при нас в наша полза. Това доведе играта до 1-2 и отново лошият късмет ни коства толкова много.

Преди бруталната грешка на съдията и VAR, липсата на сила беше причината да не успяхме да вкараме три гола. Имахме толкова добър мач с три-четири ситуации за гол, но нямахме силата, която това състезание изискваше, а не става така.

Имахме шансове и дузпата отведе мача там, където не изглеждаше, че трябва да отиде. Ние сме в много труден момент в Шампионска лига, трябва да играем срещу ПСЖ и сме в сложна ситуация", заяви Симеоне.

  Сподели
81