Йовичевич: Щяхме да спечелим, ако бяхме вкарали дузпата


Н. Гавазов

Йовичевич: Щяхме да спечелим, ако бяхме вкарали дузпата

Старши -треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич е убеден, че ако Якуб Пьотровски бе вкарал дузпата, българският шампион е щял да постигне победа срещу Виктория Пилзен (0:0) в мача си от втория кръг на Лига Европа.

“Очаквахме тежък мач срещу много добър съперник. Научихме много от последния мач със Славия. Чешки отбор с подобен стил на игра – вертикален, физически, директен. През последните 10 минути беше по-трудно за нас, но това е част от играта. Аз съм щастлив за тази точка. Ако бяхме отбелязали дузпата щяхме да спечелим, да те имаха греда, за това е равенство. Това е ОК", започна Игор Йовичевич.

“Да, той бие дузпите. Днес пропусна, но и най-добрите играчи в света пропускат. Въпросът е как реагираш, след като си пропуснал. Футболът е емоция. Една точка навън си е една точка навън. Имахме проблеми с контузии, това е нещо, с което трябва да се справим в следващите дни и да погледнем към мачовете във вътрешното първенство.

Докторът ми каза, че той (Кайо Видал) има проблеми с гърба.

С тази точка сме осем места нагоре в цялостното класиране. Продължаваме мач за мач и ще видим какво ще се случи", завърши специалистът.

  Сподели
43