Тиаго Мота: Искам повече постоянство


Н. Гавазов

Тиаго Мота: Искам повече постоянство

Старши-треньорът на Ювентус Тиаго Мота коментира победата с 3:1 над ПСВ Айндховен на старта в Шампионска лига.

"Харесвам Уестън, както и другите играчи. Днес бе неговият ден да бъде титуляр. Постигнахме добър резултат за начало на турнира. Сега трябва да се възстановим за следващата ни среща. Уестън е важна част от нашия състав. Не е важно какво съм решил, все пак това ми е работата. Винаги трябва да пускам най-добрите 11. Доволен съм от Маккени. Той, както и останалите, работи постоянно да се подобрява. Най-важното днес е, че победихме", започна Мота.

"Няма нищо сложно. Душан Влахович винаги се старае да работи и да помага на отбора. Той не се разписа днес, а нападателите винаги искат да вкарват. Той може повече, но съм доволен от старанието му. Трябва да работим над емоционалната страна на нещата. Убеден съм, че той може още много на терена. Головете ще дойдат. По-важното е той да участва в играта и да дава най-доброто от себе си", допълни треньорът.

"Почти в целия мач можехме да се представим по-добре в моментите, в които съперникът държеше топката. На моменти стояхме добре, но не и през целия двубой. Искам повече постоянство в това отношение. Това е интересен резултат, но сега трябва да се подготвим за следващия мач в първенството. Предстои ни тежък сблъсък в събота", завърши специалистът.

  Сподели
27