Байерн за малко да отнесе Динамо Загреб с двуцифрен резултат


FUTBOL-TV

Байерн за малко да отнесе Динамо Загреб с двуцифрен резултат

Байерн Мюнхен показа истинското си лице и разби Динамо Загреб с 9:2 в първия мач за двата тима от новия формат на Шампионската лига. Баварците играха много силно, като за миг не намалиха темпото, като по този начин дадоха заявка за това, че ще са сред основните фаворити в надпреварата.

Голмайсторът Хари Кейн даде старт на головата фиеста за домакините. Той бе точен в 20-ата минута от дузпа, а Рафаел Герейро удвои в 34-ата минута. Само етири минути по-късно и Майкъл Олисе се разписа, а Бруно Петкович успя да намали за хърватите в 49-ата минута. Само две минути по-късно Такуя Огивара също вкара във вратата на германците.

Хари Кейн и Майкъл Олисе обаче отново се разписаха, съответно в 58-ата минута и 61-вата минута и очевидно нещата не вървяха добре за гостите. Дойде време за Хари Кейн да оформи своя хеттрик след нова дузпа в 73-тата минута. Само пет минути по-късно англичанинът вкара своя четвърти гол, като това отново стана след наказателен удар. Льорой Сане заби осми гол за Байерн в 85-ата минута, а крайното 9:2 оформи Леон Горетцка в последните секунди на мача.

  Сподели
30