Дерменджиев: Тежка загуба


Н. Гавазов

Дерменджиев: Тежка загуба

Старши -треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след поражението със 2:7 от Карабах, че отборът е допуснал много грешки.

"Тежка загуба. Направихме много грешки и това беше проблемът. Получихме много ранен гол от наша грешка. Трудно може да се намерят изводи. Накрая вече беше сериозен риск и заради това се получиха толкова голове“, започна Дерменджиев.

"Тази концентрация вие видяхте – Аслак Фон Витри, влезе на принудителна смяна и от там се получи този гол. В крайна сметка Лудогорец се опита в периода на мача. Дори и това, че беше равен резултатът, но след това вече не играхме добре“, добави той.

"Позитивите могат да дойдат от това, че Лудогорец е много силен клуб. Играчите трябва да придобият тази култура на победители в европейските мачове. Трябва да се извлекат много поуки от такива мачове и игри и отборът да се вдигне“, каза още Дерменджиев.

"Мачовете идват много бързо и трябва много бързо да преминем към тях. Това, което се случва, това е реалността и можем само да съжаляваме, че пропуснахме плейофа“, заяви наставникът на "орлите“.

"Има четири дни до самия мач с Левски. Зависи международния мач кога ще бъде назначен и от това зависи дали ще се играе, или не с Левски“, завърши той.

  Сподели
24