Георги Дерменджиев: Искаме да направим добър турнирен резултат


FUTBOL-TV

Георги Дерменджиев: Искаме да направим добър турнирен резултат

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев говори на пресконференцията в Баку преди гостуването на “орлите" на Карабах. Първият мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е утре от 19:00 часа.

"Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови за мача. Лудогорец се приближава много до оптималната си форма. Карабах също игра мач, в който не взеха участие основните му играчи“, коментира Дерменджиев.

"Искаме да направим добър турнирен резултат, за да имаме възможността в Разград да завършим това, което сме започнали“, продължи треньорът на разградчани.

Той коментира и очакванията за пълни трибуни в гостуването на Карабах. "Лудогорец винаги е играл добре, когато трибуните са били пълни, независимо кой отбор е бил подкрепян", подчерта специалистът.

"Аз винаги съм го ценял като треньор. За един отбор е по-добре, когато треньорът работи по-дълго време и възможността да изложи своите идеи. Курбанов го прави много добре и виждам, че освен че отборът е шампион, се представя добре и в евротурнирите“.

"Искаме да вървим стъпка по стъпка. Нека завърши този мач и оттам вече ще мислим за Динамо Загреб", каза Дерменджиев за жребия, който се тегли днес в централата на УЕФА в Нион.

  Сподели
28