Бонман: Мисля, че имаме шансове срещу Карабах


Н. Гавазов

Бонман:  Мисля, че имаме шансове срещу Карабах

Германският страж на Лудогорец Хенрик Бонман коментира срещата с Динамо Минск и класирането на отбора за следващия кръг на Шампионска лига.

"Да, очаквах сложен мач. Надявахме се, че ще бъде по-лек, но такива бяха обстоятелствата. Интензивен мач в защита. Срещу Батуми също беше така. След спечелен първи мач, нещата се усложняват", каза Бонман.

"Имахме причини да сме мотивирани, но те се сбориха много мощно. Ние имахме своите шансове да отбележим. Когато си в Шампионска лига и квалификациите, всеки мач е труден“, продължи той.

"Много добър колектив сме. Моята адаптация върви добре. Чувствам се добре и съм щастлив, че помогнах на отбора да продължи в следващата фаза на турнира“.

"Може би понякога е по-добре да те затруднят, защото извличаш поуките. Ще сме по-внимателни в следващите мачове. Бяхме готови първите минути. В тях бяхме много добри. Началото на сезона е и трябва да се подобряваме“.

"Ще е много, много сложно, само ако видите мачовете на Карабах с Байер Леверкузен. Става все по-трудно с всяка следваща стъпка. Трябва да се подготвим. Мисля, че имаме шансове срещу Карабах. Нямам мнение кой е по-добрият вариант за нас да сме първо гости, или домакини. Искаме да се представим добре и след това да направим добър реванш пред нашите фенове“, каза още вратарят.

  Сподели
30