Дерменджиев: Мисля, че играчите след този мач ще бъдат по-спокойни


Н. Гавазов

Дерменджиев:  Мисля, че играчите след този мач ще бъдат по-спокойни

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след загубата с 0:1 от Динамо Минск, въпреки която отборът продължи към третия квалификационен кръг на Шампионска лига, където ще се изправи срещу азербайджанския Карабах.

"Този синдром навънка в международните мачове не е от сега, опитваме да работим по това нещо, но това е турнирен мач, който ние спечелихме. Правим доста индивидуални грешки и това са сериозни причини, ние сме отбор, който играе с топката и контролира играта, на моменти днес се получаваше, но имаше и дезорганизация“, започна Дерменджиев.

"Имаше напрежение в играчите и на това отдавам индивидуалните грешки. Може би ще има повече свобода от следващия кръг, но трябва да отидем възможно най-далеч. Срещу отбор като Карабах не трябва да се правят тези грешки, трябва да имаме самочувствието да играем футбол. Аз мисля, че играчите след този мач ще бъдат по-спокойни, защото ще имат турнир, в който да играят, но трябва да изиграем спокоен мач и като гости, и като домакини“, продължи той.

"Ще видим как ще бъдат възстановени играчите и след това ще се прецени колко и какви ротации ще се направят срещу Арда“, завърши Георги Дерменджиев.

  Сподели
29