Лудогорец ще играе за добър резултат срещу Динамо Минск


FUTBOL-TV

Лудогорец ще играе за добър резултат срещу Динамо Минск

Динамо Минск - Лудогорец
Стадион: "Мезьокьовешд Варош", Мезокьовезд
Дата: 31.07.2024 г.
Час: 21:45


Лудогорец ще направи символична визита на Динамо Минск в Унгария в мач-реванп от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Беларуският тим ще приеме българския шампион на неутрален терен заради рестрикциите, които УЕФА налага на отборите от тази страна. Разградчани направиха важна крачка към класиране в следващата фаза, като сега остава да довършат започнатато. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

Лудогорец спечели първата среща с 2:0 и сега ще опита да стигне до добър резултат, който да им гарантира участие в груповата фаза на един от трите европейски клубни турнира.

Иначе от Лудогорец доста хитро решиха да отложат шампионатния двубой срещу Славия и така през уикенда почиваха, за да могат да се подготвят максимално добре за реванша срещу Динамо Минск. В последните дни в отбора се заговори и за няколко изходящи трансфери, които все още не са потвърдени. Арис води преговори с Лудогорец за Ноа Сонко Сундберг, а звездата на тима Якуб Пьотровски е трансферна цел на Удинезе.

"Ние сме фокусирани в следващите мачове. Тези изходящи трансфери не са на дневен ред. Тази пауза, която предстои, идва в много добър момент. На нас ни е необходима, за да може отборът да се освежи. На това топло време и тези мачове през три дни отборът се уморява. Забелязвам това напрежение в играчите, но ще трябва да работим, за да го премахнем. Ние играем мач за мач", заяви Георги Дерменджиев след първия двубой с Динамо.

Иначе, подобно на Лудогорец - и Динамо Минск отложи мача си от този уикенд. Тимът имаше мач за Купата на Беларус срещу Неман, но и той ще се състои на по-късен етап.

Нападателят на беларуския състав Стивън Алфред се закани на разградчани. Нигериецът е убеден, че със съотборниците му могат да продължат напред, въпреки загубата с 0:2 на "Хювефарма Арена".

"Беше труден мач, но знаехме, че ще е такъв. Въпреки това все още можем да продължим в следващата фаза. Убедени сме, че ще създадем нужните положения. А ако ги реализираме, ще елиминираме противника. Не сме се предали", заяви Алфред.

 

ПРОГНОЗА: ДИНАМО МИНСК - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
29