Неделев: Само ние с Чочев можем да правим такива подавания


FUTBOL-TV

Неделев: Само ние с Чочев можем да правим такива подавания

Атакуващият полузащитник на Лудогорец - Тодор Неделев говори след победата с 2:0 над Динамо Минск в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Той отбеляза второто попадение за българския шампион, след като бе точен от дузпа, която сам си спечели.

"Мисля, че можехме да спечелим по-убедително. Хубавото е, че не допуснахме гол. Нелош резултат. Половината работа си я свършихме. Ние се стремим да държим повече топката и колкото се може по-малко да даваме инициативата на съперника, така се и случи. Щастливи сме от победата“, започна Неделев.

"С Ивайло Чочев играем от дълго време в националните гарнитури, може би само ние можем да си направим такова подаване, радостно е, че точно ние двамата направихме такава комбинация“, обясни Тодор Неделев за ситуацията, при която Лудогорец получи дузпа, която именно той реализира.

"Може би от 10 ситуации 10 пъти ще я вкарам тази топка, не си обяснявам защо я бих така, виждали сме и по-големи футболисти от мен да пропускат“, сподели офанзивният полузащитник относно големия си пропуск в началото на първото полувреме.

"Трябва да отидем в Будапеща и да спечелим мача. По какъв начин ще е, имаме време да го мислим“, завърши Тодор Неделев, коментирайки реванша, който ще се играе в Унгария.

  Сподели
44